Bivši srbijanski nogometaš potrošio milione: Uživao istovremeno sa 24 žene, a danas je bankrotirao

1
Radiosarajevo.ba
Bivši srbijanski nogometaš potrošio milione: Uživao istovremeno sa 24 žene, a danas je bankrotirao
Foto: Youtube / Saša Ćurčić

Bivši srbijanski nogometaš Saša Ćurčić, poznat i pod nadimkom Đani, bio je poznat u javnosti po brojnim skandalima, a u posljednje vrijeme se povukao iz javnog života.

Srbijanac je profesionalnu karijeru započeo u OFK Beogradu 1991. godine, a onda je nastupao za: Partizan, Boston, Aston Villu i Crystal Palace, MetroStarsa, a karijeru je završio u Obiliću.

"Uvijek sam mislio da to nešto ne valja. Ja sam s osnovnom školom kao nogometaš zarađivao 10.000 funti (skoro 23 hiljade KM), a jedan doktor, magistar ili profesor 100 eura (skoro 230 KM) sedmično. To je nerealno i nisam se s tim mogao pomiriti”, rekao je jednom Đani.

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

"Za majice sam plaćao po 1,400 funti (oko 3,212 KM), jakne po 7,000 (više od 16 hiljada KM), a za Versace odijela po 3,000 funti (više od 6,880 KM)", otkrio je Ćurčić, koji se jednom pohvalio da je u isto vrijeme uživao s 24 različite djevojke.

"Izgubio sam nakon karijere nekoliko miliona funti, a trošio sam na ono na što nogometaši i najčešće troše, noćne klubove, automobile, šoping, imao sam tulum non-stop, 24 sata na dan", objasnio je.

Uspio je zaigrati i za SFR Jugoslaviju i FR Jugoslaviju. Ivica Osim dao je tadašnjem 19-godišnjaku priliku za debi u dresu SFR Jugoslavije u prijateljskom susretu protiv Brazila 1991. godine.

Nakon što je završio karijeru, odlučio se posvetiti TV nastupima te je učestvovao u showovima "Big Brother"Zvezde granda, "Oralno doba" i "Parovi".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije