Bivši igrač iz Premier lige otkrio kakvu je dramu doživio u vlastitom domu: ‘Užasno, to je ludnica'

0
Radiosarajevo.ba
Bivši igrač iz Premier lige otkrio kakvu je dramu doživio u vlastitom domu: ‘Užasno, to je ludnica'
Foto: EPA-EFE / Benik Afobe

Benik Afobe (30), koji igra u Ujedinjenim Arapskim Emiratima za Hatta FC, prošle sedmice je optužio čistačicu da je iz njegove porodične kuće ukrala dragocjenosti u vrijednosti od oko 450.000 eura (900.000 KM).

Bivši napadač premierligaških klubova Bournemoutha (bivši saigrač našeg Asmira begovića) i Wolvesa tvrdio je da se navodni incident dogodio u domu njegove majke u Elstreeju (Engleska) u srijedu, 14. juna, prije nego što je na društvenim mrežama pokušao pronaći čistačicu, objavivši nekoliko apela za javnu pomoć.

Afobe je čak otišao toliko daleko da je objavio pasoš čistačice, s njezinim osobnim podacima i fotografijom, kako bi mu njegovih 1,2 miliona pratitelja na Instagramu priskočili u pomoć. Također je na svojoj Instagram priči objavio snimke kamere na kojima navodno osumnjičena napušta kuću, kao i poveznice na njen TikTok račun.

Denis Bećirović nastavlja diplomatsku ofanzivu: Evo gdje putuje sada

Denis Bećirović nastavlja diplomatsku ofanzivu: Evo gdje putuje sada

Nogometaš je u podcastu Counter Attack govorio o stresu zbog mučnog incidenta - rekavši da je čistačica, za koju je tvrdio da je na kraju pobjegla u Rumuniju, u trenutku krađe imala i pištolj kod sebe.

"Užasno. Žena koja je krala došla je u našu kuću u devet sati, u 9.45 silazi dolje i kaže "muž me upravo zvao, sinu nam nije dobro, moram ići". Supruga je izašla na cestu i rekla kradljivici: “Ako sad sve vratiš, neću ići na policiju“.

No, ova je u bijegu razbila još dva sata koja je ukrala, ušla u auto s još nekim i odjurila. Srećom, na društvenim mrežama neko je otkrio da se zapravo vratila u Rumuniju", napisao je Afobe.

Benik Afobe, șampion! Crescut de Arsenal, împrumutat în tot Championshipu’ și acum la Hatta, în Emirate, demonstrează că...

Posted by Narcis Drejan on Wednesday, June 14, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije