Bivša misica iz Brazila opisala kako je Cristiano Ronaldo varao Irinu Shayk s njom

Radiosarajevo.ba
Bivša misica iz Brazila opisala kako je Cristiano Ronaldo varao Irinu Shayk s njom
Foto: EPA-EFE / Cristiano Ronaldo i Irina Shayk iz sretnih dana

Andressa Urach, brazilska voditeljica i bivše Miss Bum Bum te elitna prostituka, izazvala je pravu pometnju u medijima. 

Ne zbog toga što je kao voditeljica pretjerano popularna, već iz razloga što je jedna od njenih mušterija bio slavni Portugalac Cristiano Ronaldo.

Ona je detaljno opisala susret sa saigračem našeg Miralema Pjanića u Juventusu, dok je Ronaldo bio u vezi s Irinom Shayk, koja ga je nedugo nakon afere ostavila.

“Dok sam bila u liftu, srce mi je ubrzano kucalo jer sam znala da me sekunde dijele od susreta s Ronaldom. Kada su se otvorila vrata njegove sobe, dočekao me s osmijehom i pozvao unutra. Kratko smo razgovarali o tome što ćemo raditi, a onda me samo zgrabio”, napisala je u svojoj knjizi Andressa, a prenosi Večer.

Andressa Urach, brazilska voditeljica i bivše Miss Bum Bum te elitna prostituka - undefined

Twitter: Andressa Urach, brazilska voditeljica i bivše Miss Bum Bum te elitna prostituka

Bivša Miss Bum Bum opisala je i kako je izgledao njihov seks.

“Nazvao me i pitao imam li najbolju guzu u Brazilu. Imali smo grub i divlji seks. Nisam mogla vjerovati da je takav. Ronaldno je veoma agrresivan u krevetu. Sve je završilo prilično brzo”, napisala je Andressa u svojoj knjizi.

Inače, u svojoj autobiografiji priznala je da je svoje tijelo s vremenom pretvorila u jeftinu robu te da je u svojoj “karijeri” prostitutke spavala s više od 1.000 muškaraca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije