Biliću "odzvonilo" u West Hamu: Čekićari već imaju spremnu zamjenu

Radiosarajevo.ba
Biliću "odzvonilo" u West Hamu: Čekićari već imaju spremnu zamjenu
West Ham je sinoć poražen na svom terenu od Liverpoola rezultatom 4:1, a po svemu sudeći novi posrtaj Čekićara koštat će posla Slavena Bilića.

Hrvatski trener je ove sezone upisao samo dva trijumfa u Premiershipu, a u posljednje četiri utakmice ne zna za trijumf. West Ham zauzima 17. mjesto na tabeli i ima samo bod više od mjesta koje vodi u drugu ligu.  Čekićarima je ovo drugi uzastopni poraz na domaćem terenu. Nakon poraza od Brightona bodove je iz Londona sinoć odnio i Liverpool.

Prema pisanju engleskih medija Slaven Bilić će dobiti otkaz u narednim danima, a njega bi na klupi Čekićara mogao zamijeniti David Moyes.

"Moram razgovarati s predsjednikom o ovom porazu. Nije prvi, ovo je drugi uzastopni na domaćem terenu i situacija je jako teška za mene. Uvijek vjerujem u sebe i ne bih bio ovdje da je drugačije", rekao je Bilić za BT Sport.

Nešto kasnije u izjavi za BBC je rekao:

"Pritisak raste iz utakmice u utakmicu i ovaj trenutak je zaista težak. Moja situacija je jako teška i vidjet ćemo šta će klub uraditi", istaknuo je Bilić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije