Bilal Šuman na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine i u naredne četiri godine

0
Radiosarajevo.ba
Bilal Šuman na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine i u naredne četiri godine
Foto: Reprezentacija.ba / Bilal Šuman produžio ugovor

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine se trenutno na Ilidži sprema za predstojeće mečeve kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Očigledno su uporedo s pripremama tekli i pregovori vodstva Saveza sa selektorom Bilalom Šumanom o produženju saradnje, a oni su okončani na obostrano zadovoljstvo.

Savez je danas objavio da je sa Šumanom potpisan novi četverogodišnji ugovor, te će on Zmajeve voditi i u godinama pred nama.

U hotelu Hills na Ilidži danas je potpisan novi četverogodišnji ugovor između Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine i selektora Bilala Šumana. Ispred RSBiH potpisivanju ugovora su prisustvovali predsjednik krovne kuće bh. rukometa Mensur Sinanović i direktor reprezentacije Muhamed Toromanović. Ugovor će trajati do oktobra 2024. godine. Čestitke našem selektoru i želimo mu puno sreće u budućem radu”, saopćili su iz krovne kuće bh. rukometa, a prenosi scsport.ba.

Zmajeve će Šuman voditi u mečevima s Estonijom koji se igraju 6. i 10. januara 2021. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije