Evo gdje možete večeras besplatno gledati meč BiH – Sjeverna Irska

1
Radiosarajevo.ba
Evo gdje možete večeras besplatno gledati meč BiH – Sjeverna Irska
Foto: EPA-EFE / Miralem Pjanić

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će od 20,45 sati igrati polufinale baraža za EURO 2020 protiv Sjeverne Irske.

Manje od 2.000 navijača ima tu sreću da bude uživo na Grbavici, a svi ostali meč će gledati na televiziji ili internetu.

Utakmicu u BiH ekskluzivno prenosi NOVA BH, a pojasnili su kako će ova televizija biti dostupna i putem EON sistema u cijeloj BiH bez obzira sa kojeg internet provajdera pristupite EON-u.

Također, Telemach kompanija je objavila kako će dati na besplatno korištenje EON aplikaciju prvih 11.000 osoba koje se danas registruju na njihovu stranicu.

“Ukoliko nemaš kanal Nova BH, sada imaš mogućnost da se prijaviš 8.10. i preko EON aplikacije i bilo kojeg interneta u Bosni i Hercegovini gledaš besplatno utakmicu BiH – Sjeverna Irska 8.10. na kanalu Nova BH, u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu, kao i utakmicu BiH – Nizozemska 11.10. na kanalu Nova BH u Ligi nacija.

Uz to, od 8.10. do 11.10. do kraja dana, možeš gledati i druge TV sadržaje u EON Sport + Porodičnom paketu. Čeka te najbolja zabava na kanalu Nova BH, objektivna informativa na N1, svi Sport Klub kanali sa uvijek uzbudljivim utakmicama Premier lige, La Lige, Eurolige i Eurokupa, kao i mnogi drugi TV sadržaji.

* Besplatno korištenje usluge ostvaruje prvih 11.000 prijava”, poručuju iz Telemacha.

Prijavu od 8. oktobra od 11 sati svi mogu napraviti na ovom linku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije