Bh. reprezentativac investira u Srbiji: Vrijednost projekta dva miliona eura

0
Radiosarajevo.ba
Bh. reprezentativac investira u Srbiji: Vrijednost projekta dva miliona eura
Foto: Facebook / Krunić finansira izgradnju Retail parka i nove tržnice u Srbobranu

U srbijanskoj općini Srbobran počela je izgradnja novog Retail parka i nove tržnice čiji je investitor bh. fudbalski reprezentativac i igrač turskog Fenerbahcea, Rade Krunić (30).

Prema utvrđenom planu otvorit će se četiri trgovine poznatih robnih marki te izgraditi nova tržnica prema savremenim standardima, a vrijednost projekta je dva miliona eura (3,91 KM).

"Počela je izgradnja velikog trgovačkog centra koji će se prostirati na prostoru bivše tržnice. Park će se sastojati od trgovina nekoliko brendova – Maxi (825 m2), Pepco (470 m2), Sinsay (576 m2) i Galen Pharm (93 m2), a u njima će posao dobiti oko 40 naših sugrađana. Plan je završiti projekt do kraja ove godine i otvoriti sve trgovine. Vodeći računa o navikama građana, ali i radi njihove sigurnosti, kako kupaca tako i prodavača, kao i stvaranja uvjeta za nesmetano i brzo odvijanje radova, tržnica će privremeno, najkasnije naredna dva mjeseca, biti izmještena. ispred ulaza u PUK Graditelj, preko puta parking kod Ideje. Riječ je o prostoru udaljenom svega nekoliko desetaka metara od sadašnje tržnice", rekao je između ostalog Radivoj Debeljački, predsjednik općine Srbobran.

Marinović najavio saradnju s Barbarezom: "Cilj je stvarati igrače za A selekciju"

Marinović najavio saradnju s Barbarezom: "Cilj je stvarati igrače za A selekciju"

"Inače, investitor novog RETAIL parka je Rade Krunić, poznati fudbaler, član turskog Fenerbahcea", poručili su iz Općine Srbobran.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije