BH Fanaticosi najavili humanitarnu utakmicu: Dolaze Barbarez, Bolić, Ibišević...

0
Radiosarajevo.ba
BH Fanaticosi najavili humanitarnu utakmicu: Dolaze Barbarez, Bolić, Ibišević...
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Korteo BH Fanaticosa u Zenici

Najvatreniji navijači reprezentacija Bosne i Hercegovine popularni BH Fanaticosi najavili su humanitarnu utakmicu koja će se odigrati 21. marta u Zenici. 

Prije meča naših Zmajeva u polufinalu baraža za EURO 2024 protiv Ukrajine, navijači će moći podržati humanitarni susret u organizaciji BH Fanaticosa i organizacije Pomozi.ba, koji se igra od 15 sati u Areni Zenica.

"Stigao je i taj dan! Danas otkrivamo karte za predstojeći meč važan kao finale Svjetskog prvenstva, ali u humanosti. U duelu će se naći neke od legendi bh. fudbala i predstavljat će ekipu Pomozi.ba, a s druge strane će istrčati momci ispred naše organizacije - BHFanaticos.

Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: I Hrvatska je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: I Hrvatska je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Sav prihod od ulaznica, reklama i sponzora ide za liječenje bh. građana i njime će raspolagati dokazana ekipa iz udruženja Pomozi.ba. Kupi kartu, spasi život! Više informacija o kupovini ulaznica u narednom periodu", objavili su iz BH Fanaticosa.

Na fotografiji se može vidjeti da će igrati Sergej Barbarez, Elvir Bolić i Vedad Ibišević, mada će još imena biti poznato uskoro. 

Stigao je i taj dan! Danas otkrivamo karte za predstojeći meč važan kao finale Svjetskog prvenstva, ali u humanosti. U...

Posted by BHFanaticos on Monday, January 29, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije