Begović: Ljepše bi bilo da je sve u našim rukama, ali moramo se boriti do kraja

Radiosarajevo.ba
Begović: Ljepše bi bilo da je sve u našim rukama, ali moramo se boriti do kraja
Bosanskohercegovačka reprezentacije u Zenici nije uspjela stići do veoma vrijedna tri boda, te su u duelu sa reprezentacijom Grčke uspjeli ostvariti tek remi i jedan bod.

Ipak, igrači na kraju utakmice nisu pesimisti te se nadaju najboljem u nastavku kvalifikacija, a optimizam ističe i golman bh. reprezentacije Asmir Begović

"Teška utakmica, znali smo da će biti vrlo nezgodno s ovim protivnikom i na kraju smo izvukli bod. Ipak, bod je bod, idemo dalje, imamo još četiri utakmice u kvalifikacijama i sve se može desiti. Šteta što nismo pobijedili, imali smo mnogo šansi, ali nije bila naša noć", istaknuo je Begović.

Mnogi navijači, ali i nogometni kritičari nezadovoljni su večerašnjim ishodom, te smatraju da je ovo bila ključna utakmica za bh. reprezentaciju, no Begović je drugog mišljenja.

"Nije još uvijek kritična situacija, svako misli da je ovo ključna utakmica, neko finale ali u nogometu je sve moguće. Nije kraj kvalifikacija, moramo igrati sa još mnogo ekipa, može i Grčka kiksati. Ljepše bi bilo da je sve u našim rukama, ali moramo se boriti do kraja", zaključio je golman Zmajeva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije