Begović nezadovoljan: Sudije uvijek daju vjetar u leđa velikim ekipama

Radiosarajevo.ba
Begović nezadovoljan: Sudije uvijek daju vjetar u leđa velikim ekipama
Twitter / Asmir Begović
Golman Fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Asmir Begović kritikovao je sudije nakon što je njegov Bornemouth poražen golom Sterlinga u 97. minuti duela s Manchester Cityjem.

Bournemouth je poveo protiv Građana, ali je Manchester City do preokreta došao u sedmoj minuti nadoknade. Naš reprezentativni golman istaknuo je da sudije uvijek daju vjetar u leđa velikim ekipama.

"Mislim da sudije uvijek sude u korist velikih ekipa. Bilo je nekoliko odluka koje su sporne. Defoe je bio fauliran na centru i to je bilo očigledno, ali nam to nisu svirali, pa smo u sedmoj minuti nadoknade primili gol iako je nadoknađeno bilo pet minuta", rekao je Begović i dodao:

"Ne znam je li u pitanju pritisak, ali šta god da je mislim da nismo zaslužili da izgubimo na ovakav način. Dali smo sve od sebe, ali na kraju nismo uspjeli doći do odličnog rezultata kojeg smo u potpunosti zaslužili", istaknuo je Begović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije