Barcelona sprema ponudu za Pjanića u visini od 50 miliona eura

Radiosarajevo.ba
Barcelona sprema ponudu za Pjanića u visini od 50 miliona eura
EPA / Miralem Pjanić
Juventus je na svom terenu u subotu remizirao sa Intereom, a bh. reprezentativac, Miralem Pjanić je teren napustio u 85. minutu.

Naime, Allegri je odlučio Pjanića zamijeniti u 85. minutu, a reprezentativac BiH je prilikom izlaska odbio pružiti ruku svom treneru.

No, nakon utakmice kako Pjanić tako i Allegri su rekli da se ništa između njih nije dogodilo, te da ne postoji sukob i neki oblik problema.

"Ne, ništa se nije dogodilo, samo sam htio brzo napustiti teren, kako bi ostalo više vremena da ekipa dođe do pobjede", kaže Pjanić te otkriva da su svi u klubu jako razočarani sa subotnjim rezultatom protiv Intera.

I dok su italijanski mediji pisali o mogućem sukobu između njih dvojice, u Španiji je odjeknula vijest da bi Barcelona već u januaru mogla poslati ponudu Juventusu za Pjanića u visini od 50 miliona eura, ako im propadne dolazak Philippe Coutinhoa iz Liverpoola.

Naime, ugledni španski magazin Don Balon piše kako Liverpool i dalje ne želi pustiti sjajnog Brazilca, te su na na Anfieldu, u pokušaju da odvrate Katalonce, odredili astronomsku cijenu za Coutinha u visini od 136 miliona eura.

Pomenuti magazin ističe da je Barca radi ovoga odredila upravo Pjanića kao igrača koji je sljedeći na listi želja.

Navodno bi Barcelonina ponuda Juventusu za Miralema Pjanića mogla biti 50 milina eura.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije