Barcelona slavila u Londonu, Napoli u 90. minuti srušio Redse

Radiosarajevo.ba
Barcelona slavila u Londonu, Napoli u 90. minuti srušio Redse
Foto: EPA-EFE / Lionel Messi
Odigrano je još šest susreta, čime je kompletirano drugo kolo Lige prvaka u fudbalu. Odličnu utakmicu mogli smo vidjeti u Londonu gdje su snage odmjerili Tottenham i Barcelona.

Gosti su nakon prvih 45 minuta golovima Couthina i Rakitića vodili rezultatom 2:0. Domaćin je nakon par minuta igre u nastavku smanjio na 2:1 preko Kanea, a četiri minute kasnije treći pogodak za Barcelonu postigao je Lionel Messi. Na 2:3 smanjio je Lamela u 66. minuti susreta. Konačnih 2:4 postavio je Messi u 90. minuti susreta.

U drugom susretu grupe B Inter je gostovao u Eindhovenu kod PSV-a. Gosti su slavili s 2:1, iako su se domaćini prvi radovali nakon gola Rosarija u 27. minuti susreta. Na 1:1 je izjednačio Nainggolan u 44. minuti, a konačnih 2:1 postavio je Icardi u 60.

U grupi D Porto je na svom terenu slavio protiv Galatasaraya s 1:0. Jedini pogodak postigao je Marega u 49. minuti susreta. Ranije je u ovoj grupi Schalke slavio identičnim rezultatom u Moskvi protiv Lokomotive.

U grupi C Napoli i Liverpool su odmjerili snage na San Paolu, a Napoli je slavio s 1:0 golom u 90. minuti susreta. Jedini pogodak postigao je Insigne u 90. minuti susreta. Ranije PSG je razbio Zvezdu rezultatom 6:1 na Parku prinčeva.

U grupi A Atletico Madrid je na svom terenu slavio s 3:1 protiv Club Bruggea, dok je Borussia Dortmund s 3:0 savladala Monaco.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije