Barcelona bacila oko na Zmaja: Ne, nije u pitanju Miralem Pjanić

Radiosarajevo.ba
Barcelona bacila oko na Zmaja: Ne, nije u pitanju Miralem Pjanić
Twitter / Barcelona želi dovesti Amera Gojaka

Barcelona u svojim redovima želi vidjeti reprezentativca Bosne i Hercegovine Amera Gojaka, javlja jutro španski Mundo Deportivo

Kako piše ovaj list, Barcelona je poslala svog skauta na Etihad, gdje je Dinamo u utorak gostovao kod Manchester Cityju (0:2). Riječ je o Goranu Vučeviću, koji danas radi kao skaut Barcelone, a Gojak je ranije bio i na meti još dva španska kluba – Seville i Betisa.

Gojak: U avionu smo svi skupa pjevali Halidov hit "Vraćam se majci u Bosnu..."!

Dinamo će po sedmu godinu igrati u grupnoj fazi Lige prvaka. Nogometaši zagrebačkog tima su se ovoga puta uzdignute glave vratili iz Norveške, nakon što su odigrali 1:1 protiv Rosenborga u uzvratu play-offa za grupnu fazu. Dinamo je u Trondheimu uspio sačuvati maksimirskih 2:0 i plasirati se u najelitnije europsko takmičenje.

Upravo je i skaut Betisa Joaquin Caparros bio na Etihadu i posmatrao utakmicu drugog kola grupne faze Lige prvaka, piše isti izvor.

Predviđaju da će sljedećeg ljeta doći do aukcije za Dinamove igrače, zbog čega su na Maksimiru odbili dosadašnje ponude.

Izvukli su i zanimljivost da je Gojakov otac, koji mu je ujedno i agent, policajac, kao i brat, pa vjeruju da će se “dobro pobrinuti za Amera”.

Kakva golčina Amera Gojaka za plasman Dinama u Ligu prvaka

Šta je ovo ljudi dragi (VIDEO)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije