IG / Barbarez o Zmajevima i preuzimanju klupe selektora

20. 12. 2020. u 15:58:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

U posljednjih nekoliko dana Nogometni savez Bosne i Hercegovine je obavio razgovore sa potencijalnim kandidatima za selektora reprezentacije.

Tako je obavljen razgovor i sa našim proslavljenim bivšim kapitenom Sergejem Barbarezom.

Barbarez se oglasio na svom Instagram profilu povodom natpisa o njegovom eventualnom preuzimanju reprezentacije.

"Posljednjih dana mnogo se pisalo i govorilo o mom eventualnom angažmanu u reprezentaciji. Istina je da sam obavio razgovore sa NFSBIH, odnosno predstavio svoju plan i viziju budućeg izgleda A reprezentacije BiH, ali i generalnog razvoja i napretka našeg fudbala. Razgovori su bili korektni i konkretni, i vjerujem da mogu pomoći reprezentaciji da se vrati pozitivna atmosfera i krene ka nekom boljem vremenu . Na kraju, kakav god bio rasplet aktuelne situacije, svima nam zajednički cilj mora biti napredak reprezentacije i fudbala u BiH uopšte !!! Hvala vam na velikom broju poruka i poziva podrške, koja ustvari nikad nije bila upitna, i koja nas je uvijek vezala i davala ogromnu snagu", napisao je Sergej Barbarez.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA