Ana dovodi Bastiana u Partizan

Radiosarajevo.ba
Ana dovodi Bastiana u Partizan
Bastian Schweinsteiger na meti je beogradskog Partizana, a Nijemac je navodno spreman da potpiše ugovor s klubom iz Humske.

Bivši fudbaler Bayerna i Manchester Uniteda, te prvak svijeta s Njemačkom u braku je sa bivšom srbijanskom teniserkom Anom Ivanović, a upravo će ona biti najzaslužnija ukoliko do transfera i dođe. Ivanović je velika navijačica Partizana, a u Beogradu bi trebala roditi i njihovo prvo dijete.

S obzirom na to da Schweinsteigeru ugovor s Chicagom ističe 31. decembra i da će postiti slobodan igrač, a da se Ana želi poroditi u Beogradu, nije isključeno da će Nijemac potpisati ugovor s ekipom iz Beograda. Partizan je prezimio u Evropi i sigurno da bi i to mogao biti dodatni motiv za Nijemca da potpiše ugovor s Crno-bijelim.

Hoće li Schweinsteiger zaista obući dres ekipe iz Humske ostaje da se vidi, ali nema sumnje da bi to bila transfer bomba regiona.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije