Amer Gojak napustio Dinamo Zagreb: "Moj odlazak nije zbogom - samo doviđenja"

1
Radiosarajevo.ba
Amer Gojak napustio Dinamo Zagreb: "Moj odlazak nije zbogom - samo doviđenja"
Foto: Facebook / Amer Gojak

Amer Gojak je nakon sedam godina napustio zagrebački Dinamo i postao nogometaš mađarskog Ferencvaroša.

"Bogat je opus kojeg Amer Gojak ostavlja u Dinamu. U plavom se domu, s kraćim prekidom, nalazi od početka 2015. godine, a danas je zaključio zagrebačku epizodu. Nogometnu karijeru Amer nastavlja u Ferencvarosu iz Budimpešte.

Iz Maksimira odlazi s 13 osvojenih trofeja: sedam naslova prvaka, četiri Kupa i dva Superkupa. Dvaput je s plavima igrao u skupini Lige prvaka, dvaput i u Europa ligi pri čemu je isto tako dvaput prezimio u Europi. Iz Dinama je izbivao jedino od sredine listopada 2020. do ljeta 2021. kad je igrao na posudbi u Torinu. Gojak se nalazi na 6. mjestu Dinamove povijesne ljestvice po broju nastupa u europskim dvobojima.

SAD stavile veto na prijem Palestine u punopravno članstvo UN-a

SAD stavile veto na prijem Palestine u punopravno članstvo UN-a

Amer Gojak se u senzacionalnom transferu vraća u Premijer ligu BiH?

Amer Gojak se u senzacionalnom transferu vraća u Premijer ligu BiH?

Odlazi s ukupno 207 odigranih službenih utakmica uz 20 postignutih pogodaka. Pamtit ćemo neke sjajne akcije, poteze i golove.

'Kada sam prije više od sedam godina dolazio u Dinamo, znao sam da dolazim u veliki klub, ali nisam znao što me čeka i što će mi sve moje igranje u Dinamu donijeti. Danas kad je došao trenutak za nove izazove u karijeri mogu reći da sam ponosan na svaki dan proveden u klubu i da ću zauvijek u sebi nositi kao trajno sjećanje svaki gol, svaku pobjedu, svako veselje sa svojim suigračima i navijačima koje sam prošao u preko 200 utakmica u dresu Dinama. U Zagrebu sam se osjećao kao kod kuće, to je moj drugi dom.

Na svakom treningu i utakmici u cijelom tom periodu sam uvijek davao sve od sebe i vjerujem da navijači Dinama to znaju. Emocije su mi danas podijeljene, ali to je nogomet i život, novi su izazovi ispred mene i veselim se tome. Ipak, vjerujem da moj odlazak iz Zagreba nije zbogom nego samo doviđenja. Hvala svima još jednom na prelijepih sedam godina, a Dinamu, momčadi i cijelom klubu želim puno uspjeha u budućnosti jer je Dinamo moj klub', rekao je Amer Gojak prilikom prelaska u novi klub.

Amere, od srca hvala na silnom trudu, žaru, uspjesima, trofejima i nezaboravnim trenucima. Želimo ti puno sreće u nastavku karijere!", poručili su iz Dinama.

[HVALA NA SVEMU AMER] 🔵🔵👏 Bogat je opus kojeg Amer Gojak ostavlja u Dinamu. U plavom se domu, s kraćim prekidom, nalazi...

Posted by GNK Dinamo Zagreb on Wednesday, August 31, 2022

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije