Agent poznatog fudbalera negirao vijest da je Atsu spašen

0
Radiosarajevo.ba
Agent poznatog fudbalera negirao vijest da je Atsu spašen
Foto: Twitter / Christian Atsu

Iako su pojedini mediji objavili kako je fudbaler Hatayspora Christian Atsu spašen iz ruševina nakon potresa u Antakyi, njegov agent je negirao tu vijest i rekao kako Atsu još uvijek nije pronađen, te nije poznato da li je još uvijek živ. 

Christian Atsu je još uvijek pod ruševinama uzrokovanim zemljotresom u gradu Antakyi, koji je jedan od najviše pogođenih gradova u Turskoj. On je za Hatayspor potpisao u septembru 2022. godine, te je bio u gradu kada su isti zadesili potresi. Dio medija je prenio vijest kako je Atsu pronađen, ali se sada javio njegov agent i to negirao. 

Kako kaže Nana Sechere, agent bivšeg fudbalera Newcastlea i Chelsea, još uvijek se ne zna gdje je Atsu. Dodao je da je ovo jako teško vrijeme za porodicu i prijatelje fudbalera, s obzirom na to da još uvijek traje potraga za njim. Zamolio je sve medije za poštovanje privatnosti porodice te se zahvalio za podršku. 

Black Tie 2: Uhapšeni dovedeni u prostorije Suda i Tužilaštva BiH, uskoro se očekuje ročište

Black Tie 2: Uhapšeni dovedeni u prostorije Suda i Tužilaštva BiH, uskoro se očekuje ročište

Prije Hatayspora, Christian Atsu je igrao za Porto, Chelsea, Vitesse, Everton, Bournemouth, Malagu, Newcastle i Al-Raed. U Turskoj je odigrao tri utakmice i postigao jedan gol. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije