Adžem: Nakon pobjede u Kupu BiH, idemo u Tuzlu po nova tri boda

Radiosarajevo.ba
Adžem: Nakon pobjede u Kupu BiH, idemo u Tuzlu po nova tri boda
Fudbalski klub Željezničar u subotu će u devetom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine gostovati kod Fudbalskog kluba Sloboda na stadionu Tušanj u Tuzli.

Danas se na stadionu Grbavica uoči puta u Tuzlu prisutnim predstavnicima medija obratio šef stručnog štaba ekipe iz Zvorničke 27 Admir Adžem

"Nakon pobjede u Kupu BiH, putujemo u Tuzlu gdje ćemo pokušati doći do nova tri boda. Znamo da Sloboda ima svojih problema i da je došlo do smjene trenera, međutim ekipa je spremna i u prvih jedanaest će zaigrati neki igrači koje sam odmarao u utakmici Kupa BiH. U proteklom periodu, prostudirali smo protivnika i igrači su spremni da istrče na stadion Tušanj" rekao je trener Željezničara Admir Adžem. 

Povodom utakmice u Tuzli predstavnicima medija se obratio i kapiten Željezničara Zajko Zeba.

"Očekuje nas teška utakmica jer znamo u kakvoj je situaciji Sloboda i to nije ekipa od prije godinu ili dvije. Dolazimo u dobrom raspoloženju i nekoj seriji dobrih rezultata tako da očekujem interesantnu utakmicu i nadam se da ćemo ostati u toj seriji", rekao je Zeba.

Strateg Plavih s Grbavice je dodao da će bez obzira što je novoizabrani trener Slobode Slavko Petrović poznavalac njegovog tima, pokušati s najboljih i najspremnijih jedanaest igrača ostvariti pobjedu i donijeti s ovog teškog gostovanja nova tri boda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije