Adžem uoči Zrinjskog: Nadam se da smo izvukli pouke iz prethodnog duela

Radiosarajevo.ba
Adžem uoči Zrinjskog: Nadam se da smo izvukli pouke iz prethodnog duela
Fudbalski klub Željezničar sutra će u drugom kolu Lige za prvaka Bosne i Hercegovine gostovati kod mostarskog Zrinjskog.

Željezničar je prije dvije sedmice gostovao kod Plemića i domaćin je u tom susretu upisao trijumf s minimalnih 1:0. Admir Adžem se nada kako je njegova ekipa izvukla pouke iz prethodnog duela na stadionu Pod Bijelim brijegom.

"Još jedan istinski derbi pred nama, prvoplasirani protiv drugoplasiranog. Cijelu sedmicu smo se pripremali za ovaj duel, iskreno se nadamo da ćemo pružiti bolju igru nego što smo odigrali u prvoj utakmici protiv Zrinjskog. Nadam se da smo izvukli pouke i da ćemo igrati mnogo jače i čvršće, te da ćemo i nakon ovog kola ostati na prvom mjestu", rekao je Adžem i dodao:

"Naravno da smo analizirali utakmicu, nadam se da smo se dobro pripremili za ovaj meč. Nema tu nekih nepoznanica, znamo jedni o drugima gotovo sve, očekujemo dobru utakmicu i naravno našu pobjedu", rekao je Adžem.

Prvotimac Plavih Haris Hajdarević vjeruje kako njegova ekipa može do pobjede u ovom duelu.

"Znamo šta nas čeka protiv Zrinjskog, igrali smo nedavno protiv njih, izvukli smo pouke i nakon ovog susreta želimo ostati na prvom mjestu. Idemo na pobjedu. Analizirali smo ih i svjesni smo da nas čeka teška utakmica", poručio je Hajdarević.

U ekipi Željezničara zbog reprezentativnih obaveza neće biti Anela Šabanadžovića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije