Adi Mehremić novi fudbaler sarajevskog Željezničara

Radiosarajevo.ba
Adi Mehremić novi fudbaler sarajevskog Željezničara
Bivši fudbaler mostarskog Veleža i sarajevskog Olimpica Adi Mehremić novi je fudbaler lidera Premijer lige Bosne i Hercegovine sarajevskog Željezničara.

Prošao je omladinsku školu Radnika iz Hadžića, a potom je u Bosni i Hercegovini igrao za Velež i Olimpic.  Nakon toga Mehremić je igrao u slovačkom Ruzomberoku, latvijskom Spartaksu, češkom Frydek-Misteku, te ponovo za slovačke ekipe, Senica i Spartak Myjava. Posljednji klub za koji je Mehremić igrao je austrijski St. Polten. Igra na poziciji lijevog beka i štopera. 

"Moram priznati da mi je srce stvarno ispunjeno dolaskom u Želju. Velika čast, zadovoljstvo, ali i obaveza što ću nositi Plavi dres i grb na prsima. Želim opravdati očekivanja svih što vjeruju u mene, sportskog direktora, stručnog štaba, kluba i navijača. Želim pokazati ono najbolje na terenu", rekao je Mehremić.

Sportski direktor Plavih s Grbavica Saša Papac istaknuo je kako vjeruje da će Mehremić donijeti dodatni kvalitet ekipi iz Zvorničke 27.

"Dobijamo igrača odličnih fizičkih mogućnosti. Može igrati na više pozicija u odbrani i očekujemo da donese dodatni kvalitet u našu igru", istaknuo je Papac.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije