Warriorsi opet bolji od Spursa, trica Lillarda za pobjedu Portlanda

Fena
Warriorsi opet bolji od Spursa, trica Lillarda za pobjedu Portlanda
Sinoć su u NBA ligi odigrane dvije utakmice, a Golden State Warriors su u reprizi prošlogodišnjeg finala Zapadne konferencije sa 112-92 svladali San Antonio Spurse.

Klay Thompson je za pobjedu Warriorsa zabio 27 koševa, Kevin Durant je ubacio 24, a Steph Curry dodao 21.

Spursi su igrali bez Kawhija Leonarda i Tonyja Parkera, a najučinkovitiji u njihovim redovima bio je LaMarcus Aldridge sa 24 koša i 10 skokova. Kyle Anderson je dodoao 16 koševa.

Spursi su poveli na početku utakmice i Golden State na polovici prve četvrtine nije zabio četiri koša nakon čega San Antonio vodi 31-12.

Golden State je polako smanjivao zaostatak pojačavjući obranu. Nakon što su Spursi imali šut iz igre u prvoj četvrtini 48 posto, Warriorsi su ih u drugoj ograničili na 33 psoto.

Warriorsi su poveli prvi put na utakmici dvije minute nakon početka treće četvrtine sa 60-57 nakon Durantove trice.

U drugoj utakmici, Portland Trail Blazersi su sinoć sa 113-110 pobijedili Los Angeles Lakerse zahvaljujući trici Damiana Lillarda 0.7 sekunde prije kraja.

Lillard je utakmicu završio sa 32 koša, a Jusuf Nurkić je dodao 28 koševa.

Kod Lakersa najučinkovitiji je bio Brook Lopez sa 27 pogodaka, dok je rookie Kyle Kuzma dodao 22.

Portland je u prvom poluvremenu imao prednost od čak 18 koševa, ali su Lakersi smanjili na 66-62 na odmoru. Do kraja utakmice rezultat je bio tijesan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije