Vila od 8.300.000 KM: Ovo je kuća koju prodaje Jusuf Nurkić

1
Radiosarajevo.ba
Vila od 8.300.000 KM: Ovo je kuća koju prodaje Jusuf Nurkić
Foto: Kolaž / Jusuf Nurkić prodaje ogromnu vilu u Portlandu

Najbolji bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić od ovog ljeta je član Phoenix Sunsa, a od 2017. godine je igrao za Portland Trail Blazerse. 

Iako je godinama govorio kako želi biti u Portlandu do kraja karijere, ipak se desila razmjena, pa je tako Nurkić promijenio dom. Kako više neće živjeti u ovom gradu, stavio je svoju velelepnu vilu na prodaju. 

On je prije nekoliko godina kuću platio 3,1 milion dolara (5,7 miliona KM), a sada je na prodaju za cijenu od 4,5 miliona dolara (8,3 miliona KM). 

Teška nesreća u BiH: Povrijeđeno sedam osoba

Teška nesreća u BiH: Povrijeđeno sedam osoba

Sretnik koji od našeg košarkaškog asa kupi ovo zdanje dobit će kuću od 932 kvadrata. Uključuje nekoliko kuhinja, toaleta, četiri spavaće sobe, kao i kamin. Tu je i manji spa centar, te teretana. 

Vani se nalazi bazen, još jedan manji spa centar, vanjska kuhinja, kamin i ognjište u koje možete sjediti. Kako izgleda ovaj fantastični dom, možete pogledati u fotogaleriji. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije