Večeras utakmica između Bajramovića i Teletovića

Radiosarajevo.ba
Večeras utakmica između Bajramovića i Teletovića

U Španskoj Vitoriji večeras 26.1.2010. godine će se odigrati utakmica u kojoj će se susresti dvojica naših ponajboljih košarkaša koji nastupaju u Euroligi, Mirza Teletović i Kenan Bajramović. Ovo je utkamica koja može odlučiti o nastavku evropskog puta za jednu od ove dvije ekipe.  

Pobjeda koju su osvarili košarkaši Caja Laborala u prošlom kolu im daje veće šanse za prolazaka u narednu fazu takmičenja. Lietuvos Rytas, klub kapitena naše reprezentacije Kenana Bajramovića je u prošlom kolu izgubio od Panathinaikosa i večeras mora ići na pobjedu.

U Tel Avivu sutra nastupa rimska Lottomatica. Bh. reprezentativci Nihad Đedović i Nemanja Gordić će morati dati sve od sebe ako žele uraditi nešto više protiv snažnog Maccabija. Izraelci u svom sastavu imaju nekolicinu tamnoputih američkih igrača, te standardne izraelske reprezentativce, među kojima i ponajboljeg krilnog igrača današnjice - Liora Eliyahua.

Maccabi je u prošlom kolu izgubio na gostovanju kod evropskog prvaka Barcelone, dok je Lottomatica kući poražena od ovogodišnjeg najugodnijeg iznaneđenja lige - slovenske Olimpije. 

Danas igraju:

Žalgiris Kaunas - Olympiacos (18.45)
Caja Laboral - Lietuvos Rytas (20.45)
Partizan mt:s - Efes Pilsen (20.45)
Montepaschi - Real Madrid (20.45)  
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije