Toni Kukoč priznao Bahi: Jordan jednu stvar nikako nije mogao shvatiti...

Radiosarajevo.ba
Toni Kukoč priznao Bahi: Jordan jednu stvar nikako nije mogao shvatiti...
PrtScr / Baho Topalbećirević i Toni Kukoč

Sabahudin Topalbećirević, popularni komentator iz Bosne i Hercegovine, u Sport Klub podcastu ugostio je istaknutog gosta, bivšeg NBA košarkaša i člana zvjezdane generacije Chicago Bullsa Tonija Kukoča.

Toni Kukoč dao je na desetke intervjua zadnjih nekoliko sedmica, posljednji za SK u kojem je još jednom govorio o Posljednjem plesu, dokumentarcu koji je nezaobilazna tema u zadnjih mjesec i pol dana...

"Dobro se bilo prisjetiti, ali eto i tamo neke stvari saznaš nakon 20 godina.", nasmijao se Toni i nastavio:

"Iz NBA-a su došli s idejom da njihova ekipa prati nas na svim putovanjima, na svim utakmicama, da će biti prisutni u svlačionici, da imaju dokumentaciju i da će ako to završi dobro, da bi se u dogledno vrijeme nešto moglo napraviti. Eto snimljeno je 500 sati materijala, a Jordan je izabrao što će se prikazati"

Upravo je njihov odnos jedna od glavnih tema zadnjih sedmica.

"Michael? Ma on je kao osoba super! On je prema meni uvijek bio super. Jasno, uvijek se događa neko provjeravanje kad dođe neki novi igrač. Uvijek je govorio da ništa nije radio drugima što on nije morao proći", rekao je Kukoč i dodaje:

"Kao vođa i kao lider je najzaslužniji za ovo što smo napravili."

Kompletan intervju s Kukočem, u kojem je govorio i o dočeku u Sarajevu, velikim igračima iz BiH, možete pogledati na OVOM linku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije