Teletovićev nastup u reprezentaciji nije upitan

Radiosarajevo.ba
Teletovićev nastup u reprezentaciji nije upitan


Nastup Mirze Teletovića, čije je neigranje u ovogodišnjim reprezentativnim kvalifikacijama izazvalo oprečne reakcije, na završnici Evropskog prvenstva 2011. godine neće biti upitan.

"Jako mi je drago što smo dobili poziv za učešće na završnici Eurobasketa, jer se nadam da će to pomoći našem savezu da se neke stvari pokrenu i poslože kako treba. Što se mene tiče, moj nastup u reprezentaciji nije upitan, evo, sad mogu reći da ću 100 posto biti u sastavu", govori Teletović, osmi strijelac španskog prvenstva za Dnevni avaz.

Podsjetimo, čak i dolazak na prozivku u Sarajevo na početku priprema te medicinska dokumentacija koju su uputili ljekari Kaha Laborala nisu bili dovoljni da spriječe nagađanja o tome zašto zaista Mirze nije bilo u ekipi Sabita Hadžića.

"Ponovit ću još jednom, povreda je jedini razlog zašto me nije bilo u kvalifikacijama. I sada idem na terapije kod klupskog ljekara. Međutim, vjerujem da će uskoro sve biti uredu i da ću biti spreman za reprezentaciju", rekao je Teletović.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije