Teletović ponovo van parketa: Zbog povrede propustio utakmicu, čeka se nalaz ljekara

Radiosarajevo.ba
Teletović ponovo van parketa: Zbog povrede propustio utakmicu, čeka se nalaz ljekara
Facebook / Mirza Teletović
Kapiten bosanskohercegovačke košarkaške reprezentacije Mirza Teletović mogao bi, ponovo, duži vremenski period biti odsutan sa košarkaških parketa nakon povrede koju je pretrpio u ponedjeljak tokom meča Milwaukeeja i Washingtona.

Iako su prethodno ljekari procijenili da je Teletović pretrpio povredu vrata, sinoć je objavljeno kako je stavljen na Milwaukeejevu listu za liječenje, sa objašnjenjem da je pretrpio potres mozga, potvrdio je Charles F. Gardner iz Milwaukee Journal Sentinela, a prenosi CSBSports.

Tokom meča protiv Washingtona u kojem je Teletović imao katastrofalnu statistiku, kapiten bh. košarkaške reprezentacije je nezgodno udario glavom od parket, zbog čega je odmah završio na parketu. No, tu nije kraj posljedicama ove povrede te je Teletović propustio i sinoćnji susret Milwaukeeja sa Pistonsima.

Još uvijek nisu poznati detaljne informacije koliko će ukupno Teletović odsustvovati sa NBA parketa, ali nadamo se da će se on vrlo brzo vratiti u igru i odigrati još bolji drugi dio sezone.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije