Shaquille O'Neal zvijezda sportskog reality showa

Radiosarajevo.ba
Shaquille O'Neal zvijezda sportskog reality showa

Američki mediji pišu da će Shaq biti zvijezda serije emisija pod imenom "Shaq Vs.,"koja će se prikazivati na postaji ABC, a čija premijera se očekuje 8. kolovoza.

U premijernom šou O'Neal će plivati protiv Michaela Phelpsa, osvajača rekordnih osam zlatnih medalja s Olimpijskih igara iz Pekinga, a nakon Phelpsa izazvat će i ostale slavne sportaše u njihovim sportovima.

Tako je najavljeno da će centar Cleveland Cavaliersa igrati američki nogomet protiv quaterbacka (dodavača) Pittsburgh Steelersa Bena Roethlisbergera, boksati protiv umirovljenog svjetskog bokserskog prvaka Oscara De La Hoye, igrati tenis protiv osvajačice 11 Grand Slam turnira Serene Williams, kao i odbojku na pijesku protiv olimpijskih pobjednica Kerry Walsh i Misty May-Treanor.

O'Neal će sa svakim protivnikom/protivnicom dogovoriti određenu prednost u svoju korist i zatim će trenirati taj sport tjedan dana uoči svakog sljedećeg izazova.

totalsport.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije