Reprezentativac Armenije se sukobio s Musom pa ga hvalio: On mi je kao mali brat

Radiosarajevo.ba
Reprezentativac Armenije se sukobio s Musom pa ga hvalio: On mi je kao mali brat
Košarkaši Bosne i Hercegovine maestralnom partijom uspjeli su savladati selekciju Armenije, koja je na neki način bila favorizirana u susretu 3. kola grupe A pretkvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Tokom utakmice, zabilježeno je mnogo zanimljivih poteza, ali i veliko sportsko rivalstvo među igračima dvije reprezentacije, koje su ponekad dovodile i do verbalnih obračuna. Svakako, najzanimljiviji je bio duel između Džanana Muse i Ryana Boatrighta, dvojice najboljih pojedinaca u sinoćnjoj utakmici.

Iako su nekada zajedno nastupali u Cedeviti, njihov sinoćnji obračun na terenu, ali i van njega privkuao je pažnju svih ljubitelja košarke, posebno kada su u finišu utakmice jedan drugom uputili, čini se, teške riječi.

No, nakon utakmice Boatright, koji je bio najuspješniji pojedinac utakmice, prestigavši Musu za dva poena, pojasnio je kako je sve to bilo u žaru borbe, posebno uz njihovo ranije poznanstvo.

"Musa i ja smo zajedno igrali i on mi je kao mali brat. Igrali smo zajedno, čudesan je igrač. Dogodine treba ići u NBA i morate ga pustiti da igra košarku. On je zaista veliki igrač", kazao je Boatright u izjavi.


Boatright o Musi: On mi je kao mali brat... by watch-it-now

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije