Nevjerovatno: BiH danas igra protiv Srbije, a niko neće saznati rezultat utakmice

3
A. S.
Nevjerovatno: BiH danas igra protiv Srbije, a niko neće saznati rezultat utakmice
Foto: Facebook / BH Fanaticosi

Iz Beograda stiže nevjerovatna sportska vijest - Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će u glavnim gradu Srbije odigrati prijateljsku utakmicu protiv odgovarajuće selekcije Srbije, ali oni što je zanimljivo niko neće znati rezultat te utakmice ( naravno dem svih onih kojih budu u beogradskoj Areni).

Kako je najavljeno, Zmajevi će u utorak, 1. augusta, od 20 sati u Beogradu odmjeriti snage sa komšijama iz Srbije, a odlučeno je da utakmica bude zatvorena za javnost i bez prisustva publike.

Prema dogovoru dva saveza neće biti dostupan čak ni izvještaj sa meča (statistika igrača i rezultat).

Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

Ono što je poznato, je činjenica da će Zmajevi nastupiti bez Jusufa Nurkića i Džanana Muse, koji nisu doputovali u Beograd i selekciji će se priključiti naknadno.

Susret u Beogradu je prijateljskog karaktera, jer BiH od 12. do 20. augusta u Poljskoj čeka nastup na olimpijskim pretkvalifikacijama.

BiH se nalazi u grupi B sa selekcijama Poljske, Mađarske i Portugala, a prve dvije ekipe idu u polufinale gdje će igrati s najbolja dva tima iz grupe A – Češka, Izrael, Estonija, Sjeverna Makedonija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije