NBA: Jusuf Nurkić odigrao solidan meč, Phoenix Sunsi došli do pobjede

0
Radiosarajevo.ba
NBA: Jusuf Nurkić odigrao solidan meč, Phoenix Sunsi došli do pobjede
Foto: Twitter / Jusuf Nurkić za Phoenix Sunse

U NBA noći iza nas odigrano je pet utakmica, a na parket je izašao i bosanskohercegovački centar Jusuf Nurkić.

Nurkić i njegovi Phoenix Sunsi pobijedili su Detroit Pistonse rezultatom 120:106. Reprezentativac Bosne i Hercegovine upisao je šest poena, četiri skoka i čak sedam asistencija, uz dvije ukradene lopte i tri blokade. Sunse je predvodio Kevin Durant s 41 poenom. 

San Antonio Spursi su cijeli meč vodili protiv Toronto Raptorsa, ali na kraju izgubili nakon produžetka, 123:116. Najbolji u redovima Raptorsa bio je Scottie Barnes s 30 poena, dok je za Spurse Keldon Johnson ubacio 26. 

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Luka Dončić je zamalo upisao novi triple double u pobjedi svojih Dallas Mavericksa nad Charlotte Hornetsima, 124:118. Dončić je imao 23 poena, 12 skokova i devet asistencija. S druge strane, LaMelo Ball je uspio doći do triple double učinka, s 30 poena, 13 asistencija i 10 skokova

Ostali rezultati: Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors 115:104, Memphis Grizzlies - Portland Trail Blazers 112:100. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije