NBA doigravanje: Oklahoma i Memphis igraju sedmu

Radiosarajevo.ba
NBA doigravanje: Oklahoma i Memphis igraju sedmu

 Drama u polufinalnoj seriji NBA doigravanja na Zapadu, između košarkaša Oklahoma Cityja i Memphisa, prebačena je za sedmu utakmicu koja se igra u nedjelju kod Oklahome...

U šestoj utakmici je Memphis kao domaćin pobijedio 95-83 i tako nastavio seriju sjajnih igara u ovogodišnjem doigravanju, gdje kao klub nastupaju prvi put u povijesti. U doigravanje su startali s najslabije osme pozicije, ali su u prvom krugu izbacili San Antonio, a sada prijete i favoriziranoj Oklahomi.

Durant, Westbrook i društvo iz Oklahome su vodili u petak navečer na poluvremenu 54-44, no u nastavku su pali u mlin domaće momčadi koja je prvenstveno odigrala sjajnu obranu u te 24 minute. Oklahoma je u drugom dijelu zabila samo 29 poena, a lošu večer je pogotovo imao Kevin Durant, najbolji strijelac osnovnog dijela sezone.

Durant je ogled završio sa samo 11 poena, ali i tek tri pogođena šuta iz igre od četrnaest.

- Bilo je frustrirajuće. Počelo je dobro, i osobno sam dobro otvorio utakmicu, no u nastavku je sve nestalo. Ništa, ostaje nam sedma, domaća utakmica - kratko je rekao Durant.

Zach Randolph je odigrao još jednu sjajnu utakmicu za Memphis ove sezone, pa je na kraju upisao 30 poena uz 13 skokova, uz šut 12-22. Conley je sa 12 asistencija odlično razigrao cijelu momčad, a bitne poene su u drugom dijelu postizali i O.J. Mayo (ukupno 16 poena), te Allen (10 poena i pet skokova).

Pobjednik ovog ogleda će u finalu Zapada igrati protiv Dallas koji se već neko vrijeme odmara i čeka ime suparnika. Podsjetimo, s uvjerljivih 4-0 je Dallas u polufinalu Zapada izbacio aktualne prvake, Los Angeles Lakerse.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije