Mirza Teletović poslao snažnu poruku Jusufu Nurkiću nakon teške povrede

Radiosarajevo.ba
Mirza Teletović poslao snažnu poruku Jusufu Nurkiću nakon teške povrede
Facebook / Nurkić i Teletović iz vremena kada su zajedno bili u reprezentaciji BiH

Nakon što je košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić doživio jeziv prijelom noge, iz cijelog svijeta stižu poruke podrške.

Jusuf Nurkić slomio nogu, igrači i navijači u šoku

Portland se oglasio: Volimo te, Bosanska zvijeri

Džanan Musa poručio Nurkiću: Zvijer će se vratiti još jača

Jedan od njih je i bivši as Brooklyn Netsa, aktuelni predsjednik Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine Mirza Teletović. Nurkić i Teletović su zajedno igrali u reprezentaciji BiH.

Podsjetimo, Jusuf Nurkić je prije četiri godine u Los Angelesu posjetio Mirzu Teletovića koji se tada nalazio u bolnici, nakon što mu je ustanovljena plućna embolija.

„Juka izdrži i što prije nam se oporavi! Cijela BiH je uz tebe“, napisao je Teletović na svom Facebook profilu dodajući kao emotikone zastavu Bosne i Hercegovine, uz srca u bojama zastave naše zemlje.

Lillard: Nurk je moj mali veliki brat, pozlilo mi je kad sam vidio njegovu nogu

Saigrač našeg Jusufa Nurkića, Damian Lillard nije mogao vjerovati svojim očima kad je vidio stravičan prijelom noge bh. reprezentativca. Nakon utakmice dao je izjavu u kojoj je kazao da nije mogao gledati na ono što se dogodilo njegovom prijatelju. „Gledao sam kako se Jusuf povrijedio i pozlilo mi je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije