Kikanović ponovo odigrao maestralan meč: Alba nesretno poražena od Bilbaa

Radiosarajevo.ba
Kikanović ponovo odigrao maestralan meč: Alba nesretno poražena od Bilbaa
/ Foto: Alba Berlin
U okviru sedmog kola košarkaškog Eurocupa, večeras je na terenima pod obručevima diljem Starog kontinenta odigrano osam susreta, u kojima su se ekipe ponovo borile za što bolji plasman u grupi u kojoj se takmiče.

Ekipa Albe iz Berlina, za koju nastupa bosanskohercegovački košarkaški reprezentativac Elmedin Kikanović večeras je nesretno poražena na domaćem terenu, od ekipe Retabet Bilbao Basketa. Utakmica prepuna uzbuđenja i sjajnih koševa, u "tijesnoj" završnici prelomljena je u korist gostiju, koji su najzad slavili rezultatom 88:92.

Elmedin Kikanović, koji zaista briljira ove sezone, odigrao je još jednu maestralnu utakmicu u porazu svoje ekipe. On je za nešto manje od 29 minuta, koliko je proveo na terenu, postigao 20 poena, uz šut iz igre 9 od 14.

Uz sve to Kikanović je dodao i tri skoka, jednu asistenciju i jednu blokadu, za zaista još jednu maestralnu partiju, čemu možete i sami posvjedočiti u nastavku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije