Jusuf Nurkić se ponovo oglasio na društvenim mrežama: Oca Hariza nazvao ološem

0
Radiosarajevo.ba
Jusuf Nurkić se ponovo oglasio na društvenim mrežama: Oca Hariza nazvao ološem
Foto: FIBA / Jusuf Nurkić

Najbolji košarkaš Bosne i Hercegovine, Jusuf Nurkić, se oglasio na Facebooku o porodičnoj situaciji.

Kao što se već zna, Jusuf godinama nije u dobrim odnosima sa ocem Harizom koji ga je zlostavljao tokom djetinjstva, a uz to bio i veoma nasilan prema Jusufovoj majci.

Njih dvojica godinama nemaju nikakav kontakt osim povremenog medijskog prepucavanja, a Jusuf Nurkić je objavom na društvenim mrežama dao povod Harizu da se ponovo oglasi. Centar Portlanda "isprozivao" je oca za kojeg smatra da mu nije roditelj i to tako što ga je nazvao ološem.

Važna informacija za vozače u Sarajevu: Danas izmjena režima saobraćaja

Važna informacija za vozače u Sarajevu: Danas izmjena režima saobraćaja

"Majka zablistala... A biOLOŠki roditelj može biti svako", napisao je Jusuf Nurkić na Facebooku i tako nastavio prepucavanje sa ocem Harizom.

Njih dvojica već godinama nisu u dobrim odnosima jer je Jusuf stao na stranu majke nakon nasilja u porodici koje je nedavno otkrio čitavom svijetu.

Majka zablistala ❤️🙏🏻 A biOLOŠki roditelj može biti svako…

Posted by Jusuf Nurkić-BosnianBeast23 on Sunday, September 24, 2023

Za porodične probleme najboljeg košarkaša Bosne i Hercegovine saznalo se u danima nakon njegove svadbe sa Eminom Durić. Na slavlju u Dubrovniku krajem jula mjeseca nije se pojavio otac Hariz, a on je javnosti otkrio da je to zato što nije ni pozvan na vjenčanje svog sina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije