Jusuf Nurkić: "O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje"

1
Radiosarajevo.ba
Jusuf Nurkić: "O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje"
Foto: Instagram / Jusuf Nurkić i supruga Emina

Nakon što se otac Jusufa Nurkića, Hariz Nurkić, oglasio u bh. medijima i kazao kako ga sin nije pozvao na svadbu, javio se i naš reprezentativac.

"Majka,buraz djed!

O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku cijeli život je iz vrlo ozbiljnih i realnih stvari odstranjen iz naših života.

Konaković poručio ambasadoru Izraela u Srbiji: Vi ste sramota diplomatije i ljudska ste sramota!

Konaković poručio ambasadoru Izraela u Srbiji: Vi ste sramota diplomatije i ljudska ste sramota!

O ljudskom ološu kad dođe vrijeme. Moja porodica jesu ovi ovdje na videu!", naveo je Jusuf Nurkić.

Svi moji 💯 ❤️

Posted by Jusuf Nurkić-BosnianBeast23 on Monday, July 31, 2023

Hariz Nurkić je intervjuu za Avaz kazao kako je razočaran potezom sina nakon što ga nije pozvao na svadbu.

"Othraniš dijete, digneš ga na noge, pošalješ u svijet, a onda počinju utjecati drugi faktori, tako da, vjerovatno, nisam bio rado viđen gost na tom vjenčanju. Možda zbog svega toga kako su me predstavljali, kao monstruma koji je, kao, pretukao 14, 15, 20 ljudi, pa se, vjerovatno, i moj sin stidio svega toga. Morao bih zahvaliti Kristoferu Kolumbu jer je otkrio Ameriku i Enesu Trnovčeviću jer je otkrio mog Jusufa. Uz to moram zahvaliti i svojoj supruzi, pošto je i ona, u neku ruku, doprinijela tome da nas dvojica nemamo kontakt ", kazao je, između ostalog, Hariz Nurkić za Avaz.

Majka,buraz djed!❤️ O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku cijeli život je iz vrlo ozbiljnih i realnih stvari odstranjen iz naših života. O ljudskom ološu kad dodje vrijeme. Moja porodica jesu ovi ovdje na video!🙌🏻❤️ #majka #buraz #djed

Posted by Jusuf Nurkić-BosnianBeast23 on Monday, July 31, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije