Jusuf Nurkić bolji od Luke Garze u duelu Bosanaca u NBA ligi

0
Radiosarajevo.ba
Jusuf Nurkić bolji od Luke Garze u duelu Bosanaca u NBA ligi
Foto: Screenshot / Duel Jusufa Nurkića i Luka Garze

U NBA ligi je u noći iza nas odigrano osam mečeva, a svakako da je u našoj zemlji najzanimljiviji bio duel Minnesota Timberwolvesa i Phoenix Sunsa. 

Naravno, za Timberwolvese igra reprezentativac Bosne i Hercegovine Luka Garza, a u Sunsima je njegov kolega iz selekcije Jusuf Nurkić.

Uspješniji, barem timski, je ovaj put bio Nurkić. Njegovi Sunsi su pobijedili rezultatom 133:115, ali treba navesti da je bolju utakmicu, barem po broju poena, odigrao Luka Garza. 

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

On je u postigao pet poena i dodao dva skoka, dok je Nurkić imao tri poena, pet skokova i četiri asistencije. Najbolji u redovima Timberwolvesa bio je Karl-Anthony Towns s 25 poena, dok je s druge strane Kevin Durant imao 31, koliko i Devin Booker. 

Ostali rezultati glasili su: Dallas Mavericks - Washington Wizards 130:117, New York Knicks - Atlanta Hawks 116:114, Boston Celtics - Philadelphia 76ers 117:107, Milwaukee Bucks - Toronto Raptors 128:112, Orlando Magic - Chicago Bulls 96:94, Sacramento Kings - Los Angeles Lakers 125:110, Cleveland Cavaliers - Portland Trail Blazers 109:95

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije