I Nurkić došao po "mušku vodu": Legendarni košarkaš oduševio posjetom

2
Radiosarajevo.ba
I Nurkić došao po "mušku vodu": Legendarni košarkaš oduševio posjetom
Foto: Facebook / Jusuf Nurkić sa fanovima

Hotel Muška voda u Kladnju bio je domaćin posebnog gostovanja, kada je košarkaška zvijezda Jusuf Nurkić posjetio ovaj predivni hotel.

Nurkić, poznat i kao Bosnian Beast, stigao je u Hotel Muška voda s ciljem da se odmori i opusti, ali i da podijeli trenutke radosti i inspiracije s osobljem i gostima hotela.

"Želimo se od srca zahvaliti našem košarkašu Jusufu Nurkiću što nas je počastio svojom prisutnošću. Bila nam je velika čast ugostiti Jusufa u našem hotelu i doživjeti trenutke ispunjene pozitivnom energijom i entuzijazmom. Njegov dolazak je bio izuzetno inspirativan za sve nas", istakli su iz Hotela Muška voda.

Vladimir Stanimirović uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti: Prijetio ministru sigurnosti BiH

Vladimir Stanimirović uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti: Prijetio ministru sigurnosti BiH

Njegova posjeta donijela je posebnu dozu radosti i motivacije svima koji su imali priliku da ga upoznaju i razgovaraju s njim.

Hotel Muška voda zahvaljuje Jusufu Nurkiću na njegovom posjetu i na svim pozitivnim trenucima koje je donio. Uzbuđeni su što su imali priliku ugostiti jednog od najpoznatijih sportista.

Želimo se od srca zahvaliti našoj košarkaškoj zvijezdi, Jusufu Nurkiću, što nas je posjetio i razveselio svojom...

Posted by Hotel Muška voda Kladanj on Thursday, August 22, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije