Još se priča o njihovoj posljednjoj utakmici: Igraju Partizan i Cedevita Olimpija

0
Radiosarajevo.ba
Još se priča o njihovoj posljednjoj utakmici: Igraju Partizan i Cedevita Olimpija
Foto: KK Partizan / Partizan NIS

U okviru ABA lige, danas će se ponovo susresti ekipe Partizana i Cedevita Olimpije.

Igraju u Beogradu, a još se priča o njihovoj posljednjoj utakmici.

Bila je to jedna od najuzbudljivijih utakmica u novijoj povijesti ABA lige, koja je završila epskom pobjedničkom trojkom koji je postigao čuvar Partizana NIS-a Ognjen Jaramaz, podsjeća Aba-liga.com.

Jaramaz neće biti dio nadolazeće utakmice jer se još oporavlja od ozljede, ali još uvijek svi očekuju da će u Beogradu gledati još jedan triler ABA lige.

Osim Jaramaza, Partizan NIS neće moći računati i na Williama Mosleyja, a to su dva vrlo važna igrača za crno-bijele. Ipak, beogradska momčad nedavno je zabilježila nekoliko važnih pobjeda i puni su optimizma uoči ove utakmice.

S druge strane, Cedevita Olimpija je među momčadima koje imaju savršen rezultat nakon uvodna 3 kola regularne sezone ABA lige 2020/21 i Zmajevi se nadaju da će ostati na pobjedničkom putu u Beogradu.

Dječaci iz Ljubljane izveli su vrlo moćan učinak prije nekoliko dana kada je dan zabilježio uvjerljivu pobjedu protiv Kopra Primorske u odgođenoj utakmici 2. kola, pa je njihova razina samopouzdanja na vrlo visokoj razini pred nedjeljni okršaj protiv Partizana NIS.

Partizan je favorit na kladionici Mozzart s kvotom od 1.45.

Cedevita Olimpija ima kvotu od 3.05.

Ostatak ponude za ovu utakmicu možete pogledati OVDJE.

Utakmica počinje u 18.45 sati.

Pogledajte kako je bilo prošli put:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije