Edin Atić u AEK-u: Dragan Šakota je rekao za njega da je novi Predrag Stojaković

Radiosarajevo.ba
Edin Atić u AEK-u: Dragan Šakota je rekao za njega da je novi Predrag Stojaković

Edin Atić novi je košarkaš atinskog AEK-a. Ovaj mladi košarkaš danas je dogovorio saradnju s atinskim klubom, a dogovor su postigli i čelnici dva kluba. Atić koji je odigrao fantastično Evropsko prvenstvo i bio izabran u najbolju petorku turnira sada će imati priliku da radi s jednim od najboljih trenera u Evropi Draganom Šakotom

"Za Atića smo dobili ponudu od AEK-a koja se jednostavno ne može odbiti. On će tu imati priliku da radi s vrhunskim stručnjakom kakav je Dragan Šakota, čovjek koji je stvorio brojne legende evropske košarke. On je za Atića rekao kako je novi Predrag Stojaković", rekao je u razgovoru za Radiosarajevo.ba prvi čovjek Sparsa Nihad Selimović i dodao: 

"Mi smo napravili smjenu generacije, sada će pravu priliku dobiti Gegić, Mangafić, Glogovac i drugi igrači iz kadetske i juniorske selekcije. U pregovorima smo s još nekim iskusnim igračima i mislim da ćemo i naredne sezone biti u samom vrhu", rekao je Nihad Selimović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije