Džemić: Na svakoj utakmici moramo ići na pobjedu

Radiosarajevo.ba
Džemić: Na svakoj utakmici moramo ići na pobjedu
Foto: KK Spars Realway / Današnja press konferencija

Danas je u prostorijama KK Spars Realway održana press konferencija povodom odigravanja utakmice 15. kola ABA 2 lige, u kojoj sarajevski tim gostuje ekipi Sutjeske iz Nikšića.

Tim povodom, na konferenciji su se obratili trener ekipe Nedim Džemić i kapiten ekipe Adin Vrabac.

"Mi smo u prošlom kolu, korak po korak, uspjeli da vratimo ekipu na pravi kolosjek. Pobjeda protiv lidera na tabeli, Borca iz Čačka nam je zaista dala jedan ogroman stimulans i energiju. Situacija u kojoj se nalazimo nam ne daje puno prava na izbor i s te strane, bez obzira što je Sutjeska ekipa koja ima samo jedan poraz u ABA 2 ligi na svom terenu i bez obzira što su oni favoriti, mi svaku narednu utakmicu moramo ići na pobjedu", rekao je trener Nedim Džemić.

"Sigurno da smo nakon pobjede protiv Borca dobili dodatnu snagu i energiju. U Nikšiću neće biti lako gostovanje i toga smo svi svjesni. Sutjeska ima samo poraz od Borca kući i sigurno je da ćemo morati uložiti ogromnu energiju i fokus da bi pobijedili utakmicu. Mi nemamo izbora da kalkulišemo, već moramo iz svake naredne utakmice da izvučemo maksimalno i da idemo na pobjedu", rekao je Adin Vrabac.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije