Džanan Musa uputio poruku selektoru Vujoševiću: Privilegija je što ste tu

Radiosarajevo.ba
Džanan Musa uputio poruku selektoru Vujoševiću: Privilegija je što ste tu
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Džanan Musa
Nakon informacije da selektor seniorske košarkaške reprezentacije BiH Duško Vujošević nije mogao otputovati u Armeniju s ekipom na najvažniju utakmicu, podršku mu je putem Facebooka pružio Džanan Musa.

Musa se porukom podrške selektoru Vujoševiću oglasio na svom Facebook profilu, napisavši da se na neke stvari jednostavno ne može utjecati.

"Na neke stvari ne možemo utjecati. Privilegija je što ste tu. Svaka riječ je dragocjena. Vaš tim je uz Vas. Brz oporavak, coach", napisao je Musa putem svog zvaničnog Facebook profila.

Inače, ovo je bila iznenadna vijest, jer je utakmica u Armeniji odlučujuća za naše seniore, kada je riječ o pretkvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

"Konzilij ljekara, u telefonskom kontaktu, iz Sarajeva, Beograda i Bratislave je jednoglasno preporučio da je lijevoj nozi potreban hitni tretman u hiperbaričnoj komori, kako ne bi došlo do teških posljedica", poručili su iz Košarkaškog saveza BiH.

Zmajeve će predvoditi prvi pomoćnik selektora Vujoševića, Mensur Bajramović, a oni će biti dodatno motivirani da nadoknade odsustvo selektora.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije