Da li će se Kevin Durant pridružiti Curryju u Warriorsima?

Fena
Da li će se Kevin Durant pridružiti Curryju u Warriorsima?
Jedna od najvećih košarkaških zvijezda današnjice 27-godišnji Kevin Durant sve je bliži prijelazu iz Oklahoma City Thundera u Golden State Warriorse, a odluku o tome gdje će nastaviti karijeru trebao bi obznaniti u sljedeća 24 sata.

Ne računamo li Jamesa LeBrona koji je formalno bio slobodan igrač, ali se obvezao na ostanak u Clevelandu, Kevin Durant je najpoželjniji od slobodnih košarkaša na NBA tržnici.

Oklahoma City ga želi zadržati, ali za dovođenje jednog od najboljih košarkaša današnjice zainteresirani su bili Golden State, San Antonio, Miami, Los Angeles Clippersi i Boston. 

Prema vijestima iz brojnih izvora, San Antonio, Miami i LA Clippersi više nisu u igri. Dakle, preostale opcije su ostanak u Oklahoma Cityju i ponovni mogući izlazak na tržište slobodnih igrača već sljedeće ljeto, pridruživanje Stephenu Curryju, Klayu Thompsonu i Draymondu Greenu u momčadi koja mu je "ukrala" priliku za plasman u drugo NBA finale i osvajanje naslova s Thunderom ili selidba sa Zapada na Istok.

Durant je, za sada, samo jednom stigao uopće do prilike za osvajanje naslova, a prošle ga je sezone jedna pobjeda dijelila od pobjede nad Warriorsima i plasmana u veliko finale protiv Clevelanda. Bude li se vodio onom izrekom "ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se", jasno je što će biti Durantov izbor.

Čelnici Thundera ipak računaju da će KD ostati vjeran klubu u kojem je proveo svih dosadašnjih devet sezona u NBA ligi, s kojim je prošao preseljenje iz Seattlea u Oklahomu i došao na korak do naslova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije