Crvena zvezda protiv Cibone u Zagrebu: Prvo kolo ABA lige

0
Radiosarajevo.ba
Crvena zvezda protiv Cibone u Zagrebu: Prvo kolo ABA lige
Foto: KK Crvena zvezda / ABA liga

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović ocijenio je da je njegova ekipa „sagorjela” u utakmici protiv Fenerbachea (77:63) na startu Eurolige, ali da će joj to biti dodatni motiv da dobro odigra protiv Cibone u prvom kolu ABA lige. Duel počinje u 18 časova, a „crveno-beli” su dan ranije doputovali u Zagreb.

"Čeka nas izuzetno važna utakmica. „Sagoreli” smo u Istanbulu, delom i zbog očekivanja, možda i jer je to bila prva prava utakmica nakon duge pauze. Tražimo dodatni motiv, da promenimo „klimu”, odigramo bolje i počnemo na pravi način ovo takmičenje. Vidimo da su u ABA ligi iznenađenja moguća, svako svakoga može da dobije, a regionalno takmičenje je iz više razloga prioritet za Crvenu zvezdu", rekao je Obradović za klupski sajt.

U timu ponovo neće biti posljednjeg pojačanja, centra Emenuela Terija, koji je prije sedam dana bio pozitivan na testiranju na koronavirus. Jedan od najiskusnijih Marko Simonović, istakao je da je Cibona mlada ekipa željna dokazivanja, te moraju da budu oprezni kako se ne bi dogodilo iznenađenje.

"Košarka se nije igrala sedam meseci i biće nam potrebno vreme da se uigramo i uhvatimo takmičarski ritam. Uz sve to, nismo se ni raspakovali, a krećemo na novi put, što će biti čest slučaj ove sezone. Kada na sve to dodamo i pandemiju, jasno je da će svako gostovanje biti teško i neugodno iz više uglova. Bez obzira na sve, naš cilj je da krenemo pobedom u Zagrebu", naveo je srpski reprezentativac.

Kladionica Mozzart daje kvotu na pobjedu Crvene zvezde 1,05, dok je kvota na Cibonu 10,0.

Ostatak ponude možete možete pogledati OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije