"Zmajice su pokazale srce bosansko i donijele nam ovaj veliki rezultat"

1
Radiosarajevo.ba
"Zmajice su pokazale srce bosansko i donijele nam ovaj veliki rezultat"
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Zmajice u Vijećnici - doček

Ženska košarkraška reprezentacija nakon velikog uspjeha vratila se u glavni grad naše države, a na press-konferenciji obratio se i generalni sekretar KSBiH Amer Čolan.

“Nakon 50 dana tačno, teških 50 dana obzirom na sve uslove koje smo imali obzirom na kovid i razna testiranja koje su ove djevojke prošli. One su te koje su ovo sve iznijele hrabro, pokazale srce bosansko i donijeli nam ovaj veliki rezultat. Čestitam im na načinu na koji su iznijeli ovaj teret, sve oči su bile uprte u njih”, rekao je Čolan koji se potom osvrnuo i na buduća događanja:

“Vratile su nas na veliku scenu, one su naše herioine. Ovo nije naš kraj, nastavili smo dalje, krenuli da dodatnim zahtjevima i aplikacijama. Tek sada nas očekuje još jedna borba i odlazak, ako Bog da na Svjetsko prvenstvo, a s tim u vezi košarkaški Savez će se potruditi da organizuje jedan od kvalifikacionih turnira u BiH.

U kojem gradu zavisi, a mi ćemo se potruditi da sve bude na vrhunskom nivou i da uz pomoć navijača svi zajedno slavimo. Želimo tim utakmicama odati priznanje našim djevojkamma. Hvala vam djevojke što ste nas učinile ponosnim.”, zaključio je Čolan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije