Celticsi, Bucksi i Rocketsi došli do dvije pobjede prednosti u doigravanju

Radiosarajevo.ba
Celticsi, Bucksi i Rocketsi došli do dvije pobjede prednosti u doigravanju
Foto: EPA / James Harden

Boston Celticsi su u svom Gardenu upisali i drugu pobjedu u NBA doigravanju, a sinoć su Pacerse savladali sa 99:91. Domaće je do pobjede vodio fantastični Kyrie Irving sa 37 postignutih poena, dok je Jayson Tatum ubacio 26. Kod Indiane Bojan Bogdanović je utakmicu završio sa 23 postignuta poena.

Milwaukee Bucksi su pregazili Detroit Pistonse rezultatom 120:99, a Giannis Antetokoumpo bio je najefikasniji sa 26 postignutih poena i 12 skokova, dok je Khris Middleton postigao 24 poena uz osam asistencija. U redovima Pistonsa Kennard je postigao 19, a po 18 su imali Andre Drummond i Reggie Jackson.

Ubjedljivi su bili i Houston Rocketsi koji su došli do druge pobjede u seriji sa Utah Jazzom rezultatom 118:98. Najefikasniji bio je James Harden sa 32 postignuta poena. Chris Paul je susret završio sa 17 poena. Na drugoj strani po 17 poena ubacili su Rubio i O'Neale.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije