Bullsi i Celticsi za pamćenje (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Bullsi i Celticsi za pamćenje (VIDEO)

Bullsi i Celticsi su odigrali jednu od onih utakmica koja će se dugo prepričavati i u kojoj je mlada momčad Chicaga uspjela izboriti sedmu utakmicu ove serije.

Serija prvog kruga između Celticsa i Bullsa, mogla bi ostati upamćena kao najneizvjesnija serija u povijesti doigravanja.

Nakon šest utakmica momčadi su izjednačene, svaka sa po tri pobjede, a u posljednjem međusobnom susretu ove dvije momčadi, gledatelji su mogli svjedočiti igranju čak tri produžetka.

Bullsi su u utakmici broj šest slavili nakon 63 minute igre rezultatom 128:127.

Ray Allen je bio spektakularan, ubacio je ukupno 51 poen, uključujući i pet u posljednjih dvadeset sekundi drugog produžetka, čime je svoju momčad odveo u treći, gdje Celticsi ipak nisu uspjeli doći do pobjede.

"Osjećam gorčinu nakon ovog poraza," kazao je Allen. "Nemam što reći nakon ovakve utakmice. Izgubili smo iako smo dali sve od sebe, ali ni to nije bilo dovoljno."

Na koncu je Allen zbog poraza svoje momčadi ostao u sjeni, a u prvi plan su iskočili mladići Joakim Noah i Derrick Rose.

Noah je 35 sekundi prije kraja trećeg produžetka presjekao loptu Paulu Pierceu i zakucao nakon kontre za 125:123, dok je vjerojatni rookie godine blokirao šut Rajona Ronda osam sekundi prije kraja, koji bi Celticsima donio pobjedu.

"Ovo je nevjerojatna serija i za nas i za navijače," rekao je uzbuđeni Noah, jedan od junaka ove utakmice. "Mislim da će se o ovim susretima još dugo pričati."

Uz Allenovih 51 poen, Glen Davis je dodao 23, a Pierce je ubacio 22.

Kod Bullsa najviše je imao John Salmons (35), Rose je pomogao s 28, dok je Brad Miller odigrao odličan susret s klupe ubacivši 23 poena uz deset skokova.

Sljedeći, posljednji obračun ove serije je u subotu u Bostonu.

http://www.youtube.com/watch?v=Wq4UPJECdTc

sportin.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije