Bryant: "S Odomom smo snažniji"

Radiosarajevo.ba
Bryant: "S Odomom smo snažniji"

Zvijezda Los Angeles Lakersa, Kobe Bryant jasno je napomenuo kako bi odlazak Lamara Odoma, njihovog najvećeg aduta s klupe tijekom tek minulog doigravanja, bez pogovora bio loš po ekipu. Također, Bryant je vrlo zadovoljan dolaskom Artesta u klub, a najavio je i svoj ponovni angažman u američkoj reprezentaciji.

"Vrlo sam optimističan kad je u pitanju obnavljanje ugovora sa Odomom. S njim smo mnogo snažniji i siguran sam da i uprava kluba to ima na umu", poručio je Kobe Bryant. Podsjetimo se, pregovori kluba i Lamara Odoma nisu tekli najbolje što je rezultiralo i privremenim prekidom razgovora od strane Lakersa, a kako su za odličnog Amerikanca zainteresirani i u Miamiju pauziranje pregovora možda i nije bio najpametniji potez aktualnih NBA prvaka.

Prvo ime kluba, Bryant kratko se osvrnuo i na dolazak Rona Artesta u Lakerse: "Mislim da je Ron odličan dodatak našoj ekipi. Njegov talent i iskustvo neminovni su, ali mislim da je najveći plus upravo njegova lakoća uklapanja u novu sredinu."

Kako su se proteklih nekoliko dana u medijima pojavila neka nagađanjima prema kojima bi zbog medicinskih problema Phil Jackson tijekom naredne sezone mogao djelomično pauzirati Bryant se nije niti na to zaboravio osvrnuti: "Ne vjerujte svemu što čujete. S vremena na vrijeme Phil vas (novinare) voli zafrkavati. Vjerujte mi, ukoliko ne iskrsnu neki novi problemi bit će on ovdje cijelu sezonu."

Uz navode o problemima Phila Jacksona u medijima se proteklih nekoliko dana priča i o konačnom ponovnom potpisu trenera Duke-a, Mikea Krzyzewskog, koji bi i na sljedeća dva natjecanja trebao biti selektor američke reprezentacije: "Vrlo sam uzbuđen. Mike je uistinu utjecao na sve nas i ukoliko potpiše dotični ugovor ja ću se osobno odazvati i na Svjetsko prvenstvo 2010. godine, ali i na londonske Olimpijske igre dvije godine kasnije."

sportnet.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije