Bosna počela s pripremama za novu sezonu

Radiosarajevo.ba
Bosna počela s pripremama za novu sezonu
Košarkaši KK Bosna Royal večerašnjim treningom u dvorani Skenderija i zvanično su počeli sa pripremama za narednu sezonu Lige 12 KS BiH.

Kako piše Sport1, trening su u odsustvu šefa struke Dušana Gvozdića, koji se nalazi na pripremama sa košarkaškom selekcijom Švicarske, vodili njegovi pomoćnici Aleksandar Damjanović trener u stručnom štabu i Osman Handžić, kondicioni trener Studenata.

Prvom treningu, iz opravdanih razloga, nije prisustvovao i novi/stari igrač Studenata, Goran Ikonić koji će se ekipi pridružiti u narednim danima. Od novih igrača na treningu su bili prisutni Maksim Šturanović, koji je stigao iz FMP-a, Ljubomir Čampara koji je stigao iz Metalca i Atif Durak, mladi reprezentativac BiH.

Treningu su prisustvovali i Saša Vasiljević i Vladimir Đorđević koji su za Bosnu Royal nastupali u play-offu krajem prošle sezone.

Ekipa će se u narednim danima pripremati u Sarajevu u Skenderiji i na Atletskom stadionu Koševo, a ekipi će se pored Ikonića u narednim danima pridružiti Strahinja Dragičević, koji je odlučio i u narednoj sezoni nositi dres ekipe iz Sarajeva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije