Bh. košarkašice protiv Belgije: Evo gdje možete gledati direktan TV prijenos

0
Radiosarajevo.ba
Bh. košarkašice protiv Belgije: Evo gdje možete gledati direktan TV prijenos
Foto: A. Kuburović/Radiosarajevo.ba / BiH - Švicarska

Ženska košarkaška selekcija BiH danas od 15 sati uz direktan TV prijenos na kanalu Sportklub u Strazburu igra susret prvog kola grupe C Eurobasketa protiv Belgije.

Naše reprezentativke će učestvovati na Eurobasketu prvi pur nakon 22 godine, a selektor Goran Lojo najavio je borbu tokom svih 40 minuta protiv favorizirane Belgije.

“Možemo se takmičiti sa svima, pobijedili smo Rusiju i učinit ćemo sve što možemo da prođemo ovu grupu. Belgija je jedan od glavnih favorita za osvajanje naslova prvaka, ali ova generacija je spremna da se bori za svaku loptu. U kvalifikacijama smo pokazali da možemo igrati sa svima. Obećavam svima dobru utakmicu”, istakao je Lojo.

Za BiH će na Eurobasketu nasupiti sljedeće košarkašice: Milica Deura, Miljana Džombeta, Nikolina Babić, Dragana Domuzin, Marica Gajić, Nikolina Delić, Melisa Brčaninović, Nikolina Džebo, Irena Vrančić, Matea Tavić, Anđela Delić i Jonquel Jones.

U drugoj utakmici naše grupe večeras od 18 sati igraju Turska i Slovenija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije