Slike Michaela Schumachera će prvi put nakon nesreće biti objavljene u javnosti

0
Radiosarajevo.ba
Slike Michaela Schumachera će prvi put nakon nesreće biti objavljene u javnosti
Foto: Arhiv / Michael Schumacher/Arhiva

Michael Wech i Hanns-Bruno Kammertons ponudit će svijetu uskoro jedinstvenu ekskluzivu.

Taj njemački dvojac dobio je prava na realizaciju dokumentarca Schumacher, a koji će se baviti presjekom života slavnog vozača Formule 1. Na raspolaganju će dobiti i ekskluzivne fotografije iz zadnjih sedam godina.

Vijest je potvrdila Sabine Kehm, glasnogovornica porodice. To će biti prvi put u zadnjih sedam godina da se porodica otvara javnosti

Osim fotografija u filmu će govoriti Michaelova supruga Corinna, otac Rolf, kćerka Gina-Maria i sin Mick koji je nedavno izborio ulazak u Formulu 1.

Michael Schumacher nastradao je na skijanju 29. decembra 2013. godine. Odmah nakon nesreće helikopterom je prevezen u najbližu bolnicu, a tamo su doktori utvrdili kako je njegovo stanje kritično.

Prevezen je u francuski Grenoble gdje je podvrgnut dvjema operacijama, a nakon toga je stavljen u induciranu komu kako bi se sačuvalo što više njegovih moždanih funkcija, piše sportske.jutarnji.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije